verpakkingsmateriaal groothandel
Collectiv Warehouse

CollectivWarehouse

Cadeauverpakkingen inkopen  

Collectiv Warehouse B.V. is een groothandel in originele cadeauverpakkingen. De collecties van deze exposant zijn jong, fris en een tikkeltje eigenwijs maar vooral niet traditioneel. Met de producten van deze exposant wordt een cadeau inpakken een feestje! De collectie bestaat onder andere uit cadeaupapier, cadeauzakjes, sierlint en cadeau versiering. Wanneer je bij deze exposant shopt ben je verzekerd van Dutch Design, luxe en betaalbare inpakmaterialen. Mix & match de producten en maak er je eigen unieke creaties mee.  

Collectiv Warehouse B.V. inkopen bij TICA  

Op zoek naar unieke cadeauverpakkingen? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand van Collectiv Warehouse B.V. bij TICA. De producten van deze exposant zijn uitermate geschikt voor het inpakken van cadeaus in jouw winkel om jouw klanten net dat beetje extra service te bieden. TICA is the place to be voor al jouw professionele inkopen op het gebied van gift-, fashion,- lifestyle-, food-, garden en te gekke home artikelen. Meld je aan als klant en bezoek onze cash & carry van 20.000 m2 vol inspiratie en inkoopgemak. Bij TICA ontdek je meer dan 500.000 verschillende artikelen van meer dan 180 exposanten.  

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.