Lemonwise
Lemonwise

LEMONWISE

Homeware producten inkopen 

LEMONWISE staat voor eigenwijze, originele en verfrissende homeware producten. Ontworpen en gemaakt met aandacht en liefde voor bijzondere details en kleur. De producten van deze groothandel zijn handgemaakt en ieder uniek, dus geen 13 in een dozijn. De kleine imperfecties van het handgemaakte geven de producten karakter en eigenheid. Met kleinschalige producenten uit verre, exotische landen én van heel dichtbij, werken zij–met oog voor mensen- samen om zo het leukste product te realiseren. Fair-made en met een eigen, herkenbaar LEMONWISE-handschrift. De producten van de leverancier zijn duurzaam, uniek, kleurrijk en met een knipoog.

Fair-made wanddoekjes inkopen  

De unieke, door LEMONWISE ontworpen, fair-made wanddecoratie worden stuk voor stuk met liefde en aandacht met de hand geborduurd. De series zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar en ieder exemplaar is genummerd. De fijne samenwerking met het kleinschalige atelier in India maakt dit verhaal extra bijzonder. Talentvolle lokale vrouwen werken er onder eerlijke omstandigheden aan de katoenen kunstwerkjes. Mede door het werk in het atelier kunnen deze vrouwen een inkomen genereren, waarmee hun kinderen naar school kunnen. Al deze elementen maken de stitched art tot een uniek product. Ideaal als persoonlijk cadeau of relatiegeschenk met een goed verhaal. Eenvoudig te versturen in een enveloppe, wel zo makkelijk. En als stylist of projectinrichter geef je met deze bijzondere kunstwerkjes je project karakter en ziel.  

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.