Amazona Krijtverf & Was - TICA Trends & Trade

Amazona

Ecologische Krijtverf en Wax 

Amazona is een producent van natuurlijke en ecologische krijtverf, vernis, kalkwas en colourwax. Deze exposant heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en streeft er naar het milieu zo min mogelijk te belasten. Amazona heeft als eerste producent ecologische verf op de markt gebracht die volledig natuurlijk is en dus absoluut onschadelijk. De verf bevat geen dierlijke materialen is ecologisch en Natureplus gecertificeerd. Daarnaast wordt de verf in Nederland op ambachtelijke wijze geproduceerd. Door dicht bij huis te produceren kunnen de transport en uitstootkosten laag worden gehouden. Tot slot maken ze zo veel mogelijk gebruik van milieuvriendelijk geproduceerde verpakkingsmaterialen. Zo zijn de verfemmers geproduceerd van recyclet kunststof, etiketten gemaakt van suikerriet, is vulmateriaal van verpakking in wateroplosbaar. De producten van Amazona zijn 100% natuurlijk! Een verantwoorde keuze dus!

Amazona Assortiment

De ecovriendelijke krijtverf van Amazona is van unieke kwaliteit met een ultra matte uitstraling. De kleuren binnen de collectie zijn zowel inspirerend als rustgevend. De krijtverf van de groothandel is gebaseerd op de filosofie van “Healing environment”, waarbij kleur en materialen een directe invloed hebben op je onderbewustzijn en zo een comfortabelere leefomgeving creëren. De verf is verkrijgbaar in minimaal 34 verschillende kleuren dus er zit altijd wel een kleur bij die aansluit bij jouw wensen of die van je klant. Naast verf verkoopt de groothandel ook kalkwax en Colourwax. Deze verschillende waxen geven hout een verweerde en rustieke uitstraling. De kalkwax geeft een gebleekt effect door het gebruik van witte pigmenten, Amazona Colourwax wordt gebruikt om de nerf te verdiepen, om meer vervaagde kleuren te creëren en een meer complexe afwerking aan meubels toe te voegen. Tot slot heeft de leverancier een collectie hulpmiddelen om de verf en de was op de juiste manier aan te brengen, zoals kwasten en reiniging. Alle Amazona-producten zijn eenvoudig aan te brengen en makkelijk in gebruik.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.