Bazar Bizar

Duurzame designstukken inkopen

Bazar Bizar is een Belgisch interieurmerk dat is ontstaan vanuit een passie voor reizen. Met hun collecties nemen ze je mee op reis naar dansende eilanden, oude tradities en paradijselijke stranden van Indonesië. Het merk staat voor originaliteit, kwaliteit, innovatie en vakmanschap. Dit zie je volop terug in de prachtige collecties die een vleugje Balinese cultuur naar jouw winkel, onderneming of stylingproject brengen. Alles wat deze exposant aanbiedt is zowel ecologisch als fair trade, een goede keuze dus!

De collectie bestaat uit geweven vloerkleden, lampen, kussens, keramiek, stoelen en vele andere interieur- en modeartikelen in zachte kleuren zoals beige, bruin, wit en ook zwart. De originele designstukken uit hun collecties zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe. Ontdek de prachtige duurzame collectie vol boho-vibes bij B2B inkoopcentrum TICA.

Bazar Bizar inkopen bij TICA

Je shopt de prachtige duurzame designstukken van Bazar Bizar bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Bezoek de cash & carry van meer dan 20.000m2 en laat je inspireren door de laatste trends en collecties van meer dan 180 verschillende exposanten. Alle producten kun je direct meenemen, afrekenen bij een centrale kassa en je hebt geen minimale besteding of afname. Ontdek de vele inkoopvoordelen en meld je aan als klant.