Jesper Home - Exposant - TICA Trends & Trade
Jesper home - Logo - TICA Trends & Trade

Jesper Home

Zitmeubels inkopen

Jesper Home is een meubelgroothandel gespecialiseerd in kwalitatieve lifestyle zitmeubels. Ze laten zich inspireren door iconische designs, mooie materialen en in het bijzonder zitmomenten. Want hoe fijn is het om na een lange dag neer te ploffen in je favoriete stoel. Maar ook op de werkvloer zijn goede stoelen belangrijk voor een fijne zit/werkhouding. Deze exposant bied voor elke gelegenheid een stukje zitgenot. Hierbij houden ze altijd oog op esthetiek en comfort. Jesper Home heeft comfort en design hoog in het vaandel staan. En omdat iedereen een eigen visie heeft op wat comfort en stijl voor hun betekent bied deze exposant de mogelijkheid om naast de uitgebreide collectie stoelen ook te kunnen kiezen voor het samenstellen van je eigen stoel.

Jesper Home inkopen bij TICA

Je shopt de kwalitatieve collectie zitmeubels van Jesper Home bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Je vindt de stand van deze exposant op onze bovenverdieping; TICA Projects. Hier kun je met gemak de stoel vinden die je zoekt. Hulp Nodig? Vraag onze collega’s op de bovenverdieping om hulp bij het uitkiezen of samenstellen van een stoel. Kies een onderstel, zitting en kleur en pas zo de stoel geheel naar jouw wensen aan. Ga jij voor een stoel met armleuningen, een met een inkeping in de rug, of een ruitenpatroon?

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.