Hippie Monkey

Jong en trendy

Hippie Monkey is een jong en trendy merk met veel liefde voor uniek vakmanschap. Elke dag is het team van Hippie Monkey bezig met het ontwerpen en produceren van unieke woonaccessoires, wanddecoratie, lampen en stoelen. De combinatie van het gebruik van natuurlijke materialen en de mensen die het maken, maakt elk product van deze exposant uniek. Ze willen deze mooie creaties graag delen met de rest van de wereld en elk huis een paradijselijk gevoel geven.

Alle producten van Hippie Monkey zijn met de hand gemaakt door lokale vakmannen vanuit de mooiste plekje op aarde. Ze bezoeken deze plekken regelmatig en zijn altijd bezig om de laatste trends tot leven te brengen in hun eigen ontwerpen en productie.

Wist je dat Hippie Monkey ook een hele kinderkamer decoratie lijn heeft? De bohemian trend is namelijk niet meer weg te denken in de laatste kinderkamer trends. Laat je daarom inspireren en verrassen door alle unieke producten.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!