Hario Europe
logo_Hario_TICA

Hario

Glas groothandel Hario 

Glas groothandel Hario is opgericht in 1921Hario is toegewijd aan het ontwerp, de productie en de verkoop van hittebestendig glas. Ze zijn de enige hittebestendige glasfabrikant in Japan met een fabriekHet merk begon ooit als een producent van laboratoriumglaswerk maar heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De collectie van Hario is erg divers van magnetronbestendig keukengerei tot aromatherapie en producten voor huisdieren. Bij TICA zal Hario zich richten op de verkoop van koffie en theeapparatuurHario beschikt over een uitgebreide collectie op dit gebeid van gegarandeerde kwaliteit.  

Hario bij TICA  

Groothandel Hario is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Hario in de roze hal bij TICA. 

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.