TICA Trends & Trade - Exposant logo_digusti

DiGusti

Italiaanse delicatessen van DiGusti inkopen

Sinds 2010 kan Nederland kennis maken met de producten van DiGusti. Italiaanse delicatessen die met zorg zijn geselecteerd en geïmporteerd. Bij de selectie van de producten staat men stil bij de volgende aspecten: de smaak van zuid-Italië, respect voor de Italiaanse keuken, eerlijk en heeft men oog voor de klanten. De verrukkelijke antipasti, pastasauzen, tapenades, eerlijke olijfolie en bijzondere Limoncello likeur; je moet het allemaal een keer geproefd hebben!

DiGusti inkopen bij TICA Trends & Trade 

DiGusti is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.