TICA Trends & Trade_Exposant_Christina Diamonds SRL
TICA Trends & Trade_Exposant_Christina Diamonds SRL

Christina Diamonds SRL

Revolutie in Vrouwelijke Hygiëne

Narcisa Christiansen lanceerde Femi.Eko® biologische producten voor vrouwelijke hygiëne in het begin van 2021. Na het ervaren van aanzienlijk menstrueel ongemak na de bevalling, besefte ze dat veel vrouwen vergelijkbare worstelingen doormaken. Hoewel ze in Denemarken woont, een land dat bekend staat om haar aandacht voor vrouwenwelzijn en milieubewustzijn, ontdekte Narcisa dat het lastig was om duurzame en milieuvriendelijke menstruatieproducten te vinden in reguliere winkels. Dit leidde tot haar besluit om Femi.Eko® op te richten, met als missie betaalbare en toegankelijke herbruikbare intieme producten te bieden aan vrouwen van alle achtergronden, ongeacht opleidingsniveau, inkomen of leeftijd.

Het merk streeft ernaar een divers scala aan natuurlijke intieme producten aan te bieden voor diverse behoeften, van dagelijkse afscheiding tot menstruatie, incontinentie, postpartum en zelfs voor mannen. Het centrale idee is dat, hoewel individuen verschillen, ze gemeenschappelijke idealen delen met betrekking tot het behoud van gezondheid en intieme balans. Dit alles terwijl ze genieten van de vrijheid die deze producten bieden, wat tegenwoordig essentieel is in de moderne maatschappij.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp