TICA Trends & Trade_Exposant_Boom & Bezem
TICA Trends & Trade_Exposant_Boom & Bezem

Boom & Bezem

Een importeur en distributeur van producten met een verhaal

Boom & Bezem zijn gespecialiseerd in ambachtelijke lifestyle producten die in Europa zijn gemaakt. Authenticiteit en transparantie zijn daarbij hun kernwaarden. Alle producten nemen ze persoonlijk af bij de ambachtelijke maker. Hierdoor hebben ze inzicht in de oorsprong van het product en de manier waarop het is vervaardigd. Zodoende weet je als winkelier of professionele gebruiker altijd waar het product vandaan komt, hoe het is gemaakt en dat het van ambachtelijke kwaliteit is.

De makers waarmee samen gewerkt wordt, hebben een lokale identiteit en een sterke positie in hun directe omgeving. In Nederland zijn ze echter vaak nog moeilijk vindbaar. Het doel van Boom & Bezem is om met allerlei verschillende makers een samenwerking op te zetten, om zo een collectie unieke en authentieke ambachtelijke producten aan te bieden. Zo helpen ze om een onderscheidend assortiment samen te stellen.

Op dit moment zijn in het Atrium in TICA Aalsmeer de geurkaarsen van Stef & Ben verkrijgbaar. Stef & Ben is een ambachtelijke kaarsenmakerij die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van geurkaarsen van de allerhoogste kwaliteit. Alle kaarsen worden met de hand gegoten in hun atelier in de Provence. De kaarsen hebben een bijzonder delicate en complexe geur. Bovendien wordt er enkel gebruikt gemaakt van 100% plantaardige olieën en zijn de kaarsen ook gecertificeerd vrij van CMR-gifstoffen. Kortom, kaarsen die van dichtbij komen en die met aandacht voor kwaliteit, milieu en gezondheid zijn ontwikkeld.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!