Bel Air - Exposant - TICA Trends & Trade

Jolina

Authentieke retro meubels inkopen

Jolina Products is een producent van authentieke retro meubels die de sfeer van de jaren vijftig ademen. Hamburgers, Rock ‘n’ Roll, Amerikaanse diners: de romantiek van de jaren vijftig zie je volop terug in de collectie van deze exposant. In samenwerking met diverse ontwerpers heeft Jolina Products het eigen merk ‘Bel Air’ ontwikkeld. De Bel Air collectie bestaat uit kwalitatieve Retro Fifties Furniture ontworpen in de style van Amerikaanse diners. De meubels kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden zodat uw café of restaurant op authentieke wijze aangekleed kan worden. Met het meubilair van Bel Air by Jolina Products kan elk interieur worden omgetoverd tot een echte publiekstrekker.

Bel Air by Jolina Products inkopen bij TICA

Je kunt de toffe retro fifties meubels van deze exposant inkopen bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Je vind de stand van deze exposant op de bovenverdieping bij TICA; TICA Projects. Interesse in een eyecatcher uit de stand of het aankleden van je restaurant, onderneming of stylingproject als een Amerikaanse diner uit de jaren ’50? Neem dan contact op met de collega’s van TICA op de bovenverdieping.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.