Voor jou! Onze favoriete paas items op een rijtje


De collecties van onze exposanten staan volledig in het teken van de aankomende paasdagen. Of je nou op zoek bent naar toffe decoratie om jouw paasassortiment mee uit te breiden of het mooiste servies voor een vrolijke paastafel, je vindt het bij TICA Trends & Trade. 

Pasen is hét moment om even helemaal tot rust te komen en te genieten van heerlijk eten, gezelligheid en de lentekriebels. Kleed jouw paastafel, onderneming of stylingproject aan met prachtig servies en vrolijke kleuren. Geel is de kleur van deze zomer en zie je nu al volop terug in de collecties van onze exposanten. 

Bekijk onze favoriete paasitems en shop deze producten bij je volgende bezoek aan onze cash & carry centra!  

1

Imbarro

2

BSIK

3

Present Time

4

Clayre & Eef

5

Branded by

6

My Paperstation

7

APS Glass

8

Present Time

9

Mrs. Bloom

10

Imbarro

11

Pomax

12

Light & Living