Woonstijl Urban Eclectisch 

Een goede dosis speelsheid en een nonchalant karakter zijn typerend voor een urban/ eclectisch interieur. Deze woonstijl zit vol leven, exotische kenmerken en is geïnspireerd door bijzondere ontdekkingen van over de hele wereld!

Kleurgebruik

In deze woonstijl vind je neutrale basiskleuren terug in combinatie met natuurlijke, groene accenten. Deze groene accenten creëer je door gebruik te maken van tropische planten. Wees niet bang om kleurrijke souvenirs en accessoires toe te voegen, zó maak je het geheel speels en persoonlijk!

 

Materialen

Deze woonstijl draait helemaal om het gebruik van pure en natuurlijke materialen. Je ziet veel rotan, riet en hout terug in meubels en accessoires. Bij een urban/ eclectisch interieur staat de aankleding in het middelpunt. Door het gebruik van rieten manden, houten meubels, en exotische vloer- en wanddecoraties geef je jouw interieur een persoonlijke touch.

 

Hoe creëer je een urban/ eclectisch interieur? 

Wil je deze bijzondere woonstijl zelf creëren? Wees dan niet bang om verschillende stijlen en invloeden te combineren. ln een urban/ eclectisch interieur hoeft niet alles volgens de regels te zijn. 

Binnen deze woonstijl zie je veel vintage en botanisch meubilair en accessoires terugkomen. Durf vooral ook buiten de lijntjes te kleuren en combineer bijzondere ontwerpen, erfstukken, souvenirs en interessante ontdekkingen uit verre oorden, ieder item met zijn eigen verhaal. Het interieur is levendig en mag gezien worden! Ben je op zoek naar items met een urban eclectische stijl? Bekijk dan het ruime aanbod van TICA Trends & Trade in één van onze cash & carry’s of 24/7 online!

 

Bij wie past deze woonstijl?

Door het exotische karakter van de urban/ eclectische woonstijl voelen met name mensen die behoefte hebben te ontsnappen aan de dagelijkse sleur zich aangesproken tot deze stijl. Eenvoud, natuurlijke elementen en invloeden uit verschillende culturen zijn de basisprincipes van dit interieur!

Kies je voor deze woonstijl? Dan breng je gegarandeerd een speelse en vrolijke sfeer in huis. Door de natuurlijke elementen kun je in dit interieur optimaal ontspannen en tot rust komen.