Aan het woord | Nomi & Elisa

‘Typisch TICA is voor ons, het zoeken naar verborgen pareltjes, de afwisseling van werkzaamheden en het snel schakelen tussen trends!’

Typisch TICA Aan het woord Nomi & Elisa

Let’s introduce!

Nomi (links): Ik ben Nomi Verbakel (24) en startte vier jaar geleden als Styling & Marketing Stagiair bij TICA. Als creatieve duizendpoot wilde ik na mijn stage eigenlijk niet direct kiezen voor één richting. Gelukkig kon ik bij TICA blijven en heb ik mij als Social Creative & Stylist verder kunnen ontwikkelen. Nu ben ik Social Media Marketeer en ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie van de social kanalen én de creatieve invulling ervan. Ik ben dan ook veel bezig met styling, vormgeving en ik ben vaak aanwezig bij fotoshoots zodat ik dit kan ombuigen naar social content. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie en geef ik mijn nagels de mooiste kleuren en designs!

Elisa (rechts): Mijn naam is Elisa van der Zwet – Hennekens (25) – pas getrouwd én harstikke zwanger! In 2020 ben ik bij TICA begonnen als Visual Merchandiser. Anderhalf jaar later gooide ik het over een andere boeg en werd ik Event Coördinator. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier! Samen met mijn collega’s organiseer ik de leukste events voor TICA-members, exposanten en collega’s. In mijn vrije tijd zie je mij op de tennisbaan of samen met mijn vriendinnen en familie.