Transparent Treasures 2.0

Heb jij de Transparent Treasures collectie van Present Time al gespot? De transparante vazen en kandelaars uit de collectie kenmerken zich door de prachtige kleuren en bijzondere vormen en patronen, een waar feestje voor het oog! Perfect om te combineren met een wildboeket of een hippe swirl kaars. Maar ook zonder boeket of kaars zijn deze treasures een echte eye-catcher in je interieur.  

Present Time_Transparent Treasures

Nog meer kleuren en vormen 

De Transparent Treasures waren eerder dit jaar al een groot succes, daarom is de collectie nu uitgebreid met nieuwe kleuren, vormen en patronen. Zo zie je deze winter meer natuurlijke tinten terugkomen, is een grotere variatie aan maten en is in sommige modellen een stijlvol reliëf verwerkt in het glas.   

Perfect te combineren  

De Transparent Treasures collectie is volledig on trend en perfect te combineren met de woontrends van dit moment. Wees niet bang om te experimenteren, deze must haves komen in bijna ieder interieur tot zijn recht. Meer in deze stijl ontdekken? De treasures uit deze collectie sluiten naadloos aan op de Present Time thema’s van Natural Nirvana.  

Breng snel een bezoekje aan de stand van Present time in Aalsmeer en Venlo en shop jouw Transparent Treasures!  

Present Time_Transparent Treasures