Present Time_Creative Curves_header

Creative Curves | Present Time

Heb jij de Creative Curves van Present Time al gespot bij TICA Trends & Trade in Venlo of Aalsmeer? De collectie bestaat uit de mooiste vazen, kandelaars en beeldjes in ronde vormen, geïnspireerd op het vrouwelijke lichaam.  

De Creative Curves zijn onderdeel van de nieuwste collecties van Present Time, bestaande uit meer dan 500 nieuwe items verdeeld over 2 thema’s: Natural Nirvana & Arctic Air. De items in de nieuwe collecties zijn te herkennen aan de moderne looks, gedurfde kleuren en een element of fun. Shop de collectie van Present Time nu in de Cash & Carry of online 

Trend alert: Creative Curves 

Ronde en vrouwelijke vormen in het interieur zijn ‘hot’ en dat is ook door Present Time niet onopgemerkt gebleven. Met hun productlijn Creative Curves, geïnspireerd door oude culturen brengen ze de schoonheid van de vrouw naar je interieur.  

De blikvangers binnen de Creative Curves collectie zijn de Lady plantenpotten. Deze verleidelijke body art bloempot viert de sensuele schoonheid en vormgeving van het vrouwelijk lichaam. Daarnaast vind je binnen de collectie ook prachtige abstractie beeldjes, vazen en kandelaars. Verkrijgbaar in verschillende organische vormen en zachte, op aarde geïnspireerde kleuren. De items uit de collectie zijn Perfect als decoratie op je salontafel, nachtkastje, boekenplank of in die speciale wand nis. 

Materiaal Creative Curves 

Alle producten binnen het Creative Curves thema zijn gemaakt van polyresin met een getextureerde afwerking. Een modern materiaal dat goed staat bij natuurlijke materialen en perfect te combineren is met de andere collecties van Present Time.   

Shop Present Time in de cash & carry of online 

Bezoek de stand van Present Time nu in Venlo of Aalsmeer en ontdek de Creative Curves en volop nieuwe must-haves. Shop de collectie van Present Time ook online en laat de artikelen gemakkelijk thuisbezorgen in heel Nederland.