Transparent Treasures

Moederdag staat al weer voor de deur en dat betekend dat de consument massaal op zoek gaat naar geschenken om hun moeder te verrassen op deze bijzondere dag. Exposant Present Time heeft het perfecte assortiment om ieder moederhart sneller te laten kloppen. Ontdek de collectie bij TICA Trends & Trade 

Welke vrouw wordt nou niet gelukkig van een mooie bos bloemen op Moederdag? Maar wat zijn bloemen zonder een mooie vaas om ze optimaal tot hun recht te 

laten komen? Met de Transparent Treasures vazen en kandelaars van Present Time heb jij echt iets unieks in handen en tover jij met gemak een glimlach op het gezicht van iedere moeder. De transparante vazen en kandelaars zijn verkrijgbaar in verschillende unieke vormen en toffe kleuren.   

Ontdek de Transparent Treasures van Present Time nu in de cash & carry centra in Venlo en Aalsmeer en breid jouw Moederdag assortiment uit met deze musthaves