In the spotlight | BSIK

‘Voor mij is typisch TICA, inspiratie gemengd met persoonlijke verhalen.’

In the spotlight BSIK

BSIK; kleurrijk, krachtig én klaar voor het voorjaar!

Barbara Sikking is eigenaresse van BSIK, een groothandel met een assortiment waar je vrolijk van wordt. Toen ze in 2011 de sprong waagde, wist ze niet dat haar ‘ondernemershobby’ zou uitgroeien tot een bloeiend bedrijf. Met haar eclectische seizoenartikelen, tijdloze serviezen en kleurrijke plantenpotten onderscheidt Barbara zich met BSIK van de massa. Geïnspireerd door de lente én in lijn met het Eclectic Sunset TICA-thema, presenteert Barbara dit voorjaar een vernieuwde collectie. TICA’s redactie sprak hierover met de gepassioneerde, positieve onderneemster.

Merken die je bij de BSIK-stand vindt, zijn Mica, Wunderle en House of Seasons.