Binnenkijken bij This Affects

“Typisch TICA betekent voor ons; altijd vernieuwend én verrassend! Bij TICA vinden we de laatste trends, kleurrijke items en thematische objecten die echt iets toevoegen aan onze evenementen.”

Typisch TICA Binnenkijken bij This Affects 4

Even een korte introductie!

Wanneer je deze zomer een festival, congres of beurs bezoekt, spot je ongetwijfeld de opvallende creaties van This Affects. Deze ‘experience agency’ blinkt uit in eventstyling en op maat gemaakte evenementenconcepten. Bianca (Creatief directeur) en Mikki (Styling Producent) shoppen bij TICA al jarenlang de meest unieke items en eyecatchers waarmee ze hun producties tot leven brengen. Eind mei verzorgt This Afffects de styling van de jaarlijks terugkerende TICA-barbecue in Venlo. TICA’s redactie sprak met hen over de voorbereidingen, het bijpassende TICA-thema Festival Vibe én de aankomende zomer.