Op zoek naar nieuw aanbod en inspiratie?

Bij de B2B inkoopcentra van TICA Trends & Trade in Venlo en Aalsmeer staan jouw favoriete leveranciers voor je klaar met de nieuwste trends op het gebied van home-, gift-, garden-, food-, fashion en meer! Hier kun je het gehele jaar door 7 dagen per week terecht om op een veilige manier kennis te maken met de nieuwste collecties van de leukste merken. Tijdens de Look, Feel & Buying days ontdek je ook nog eens leuke acties en kun je gratis deelnemen aan leerzame kennissessies. 

Bezoek begin februari onze Look, Feel and Buying days

Begin februari verwelkomen we je graag tijdens de Look, Feel and Buying days. Tijdens deze dagen ontmoet je de gezichten achter het merk, zijn er volop kortingsacties te vinden en kun je leerzame presentaties bijwonen. Ben jij er ook bij op 4 & 5 februari in Venlo en/of 11 & 12 februari in Aalsmeer tijdens de Look, Feel and Buying days? 

Wij hanteren de nodige coronamaatregelen die het inkopen bij TICA Trends & Trade tijdens deze dagen maar ook de rest van het jaar veilig maken. Shop je toch liever vanuit huis? Maak dan gebruik van onze webshop

Shop online of in de cash & carry centra in Venlo of Aalsmeer

Bij TICA Trends & Trade blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en hoef je niks te missen! Bezoek de cash & carry centra in Venlo en Aalsmeer en laat je verassen door de inspirerende stylingpunten en shop de musthaves voor dit voorjaar/ zomer!  

Onze cash & carry centra zijn 7 dagen per week geopend met tijdelijk aangepaste openingstijden op koopavonden. Wij doen er alles aan om het inkopen in onze inkoopcentra zo veilig mogelijk te houden. Lees onze maatregelen voor je bezoek.
Doe je je inkopen liever vanuit huis? Dat kan via onze webshop.

Nu alvast inspiratie opdoen? Maak kennis met de voorjaarstrend van 2022!