Voorjaarstrend 2022 | WE ARE ONE


Fresh Waves is geen doorsnee trend
De voorjaarstrend Fresh Waves is geen trend voor iedereen! Laat je door deze uitbundige look inspireren om ook in jouw onderneming een frisse wind te laten waaien. Wij dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. Durf out of the box te denken en combineer verschillende krachtige kleuren, strakke en organische vormen, voeg een funny item toe en ga voor toffe grafische prints. Maak gebruik van klein-meubelen met transparant glaswerk en maak een combi van vintage en design. 

Durf jij het aan?  
Verras jij jouw klanten dit voorjaar met een compleet nieuwe look? Durf het interieur van jouw winkel, restaurant of onderneming eens helemaal om te gooien en de veilige interieurregels achter je te laten, ga voor gewaagde keuzes en unieke elementen en val direct op bij jouw klanten. Door je interieur of uitstraling niet te baseren op vaste trendkleuren of items maar op je eigen creatieve inzichten spring je eruit in de markt en onderscheid je je met gemak van je concurrenten.   

Onderscheidend aanbod inkopen 
In onze cash & carry’s in Aalsmeer en Venlo waait een frisse wind die je meevoert langs het diverse en onderscheidende aanbod van meer dan 300 merken. Ga op zoek naar unieke items en creëer jouw eigen Fresh Waves dit voorjaar!