De MIEKinvorm najaarscollectie

Je leest het goed, de najaarscollectie van MIEKinvorm is binnen en dat betekent dat de stand weer vol ligt met toffe nieuwe producten.  

MIEKinvorm_najaarscollectie

Nieuwe must haves  

De collectie is dit seizoen uitgebreid met unieke kaarten met theezakjes, het perfecte kleinigheidje tijdens deze koude maanden. Ook vind je nieuwe XL-kaarten in de collectie, leuk wanneer je iemand echt wil verrassen. De dubbele kaarten met quotes zijn weer aangevuld met leuke nieuwe exemplaren voor elke gelegenheid. Deze nieuwe items mogen zeker niet ontbreken in jouw (web) winkel.    

Ontdek de exposant MIEKinvorm  

Bij de exposant MIEKinvorm vind je een uitgebreide collectie met de leukste cadeauartikelen voor jouw klanten. (Cadeau)Kaarten, sleutelhangers, stationery items, stickers, tassen, mokken en nog veel meer om jouw assortiment compleet te maken. Allemaal voorzien van toffe quotes en illustraties    

Kom je de najaarscollectie van MIEKinvorm snel een keer bekijken? Je vindt de stand in de groene hal op locatie F6 bij TICA Trends & Trade Aalsmeer.