Geschenken bij MIEKinvorm

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Dit is hét moment om cadeautjes voor de juf en meester aan te bieden. Om hen te bedanken voor het afgelopen jaar, afscheid te nemen of te vieren hoe blij je met ze bent! Zeker na het afgelopen rare jaar, waarin zij volop inzet hebben getoond verdienen zij iets liefs. 

MIEKinvorm-header

Bij exposant MIEKinvorm vind je een uitgebreide collectie cadeautjes speciaal voor juffen en meesters. Kaarten, mini-kaartjes, sleutelhangers, stationery items, stickers, tassen, mokken en nog veel meer om jouw assortiment juffen en meester geschenken compleet te maken. Alle items zijn voorzien toffe quotes en illustraties die beslist een lach toveren op het gezicht van iedere leerkracht.  

Wees er snel bij en vul jouw (web)shop aan met al dit leuks. Je vindt de stand van MIEKinvorm in de groene hal op locatie F6 bij TICA Trends & Trade Aalsmeer.