Zomertrend 2022: TROPICAL GREEN

Wonen alsof het altijd vakantie is!


Good vibes

Deze zomertrend is er een die bol staat van good vibes. En waar krijg je een betere vibe van, dan van heerlijk zonnige zomeroorden? Dat vakantiegevoel zien we terug in kleuren, materialen en de sfeer in het interieur én exterieur deze zomer. Met een riante loungebank, een overvloed aan kussens, verschillende vloerkleden en een wandkleed met palmen aan de muur ben je al een heel eind. Een gemixt groen kleurenpallet in combinatie met rotan, riet en bamboe geeft het gevoel van een zonnig tropisch oord.  

Summer Souvenirs

Souvenirs zien we steeds meer opduiken als aankleding in interieur en exterieur. De emotionele meerwaarde van zomerse snuisterijen zorgt ervoor dat er minder snel afscheid van wordt genomen. Geef je onderneming of collectie een exotische uitstraling door vakantiesouvenirs een prominente plek te geven. Verzamel ze in eenzelfde kleurschakering zodat ze moeiteloos met elkaar combineren. Als je souvenirs niet op vakantie kunt scoren, koop je ze simpelweg bij de ruim 300 merken bij TICA Trends & Trade. 😉 

Zomerkleuren

Twee kleuren voeren de boventoon deze zomer en voeren je terug naar warme streken: smaragdgroen en zandgeel. Het warme smaragd doet denken aan het groen dat je ziet in de begroeiing op een tropisch eiland. Deze uitgesproken kleur komt goed tot uiting met een neutrale zandkleur. Gebruik daarom natuurlijke materialen als rotan, jute, bamboe of riet.  

Vormen en materialen

Naast planten brengen groene meubels en accessoires de tropical summervibes in je huis, collectie of project. Potten en vazen met verschillende materialen en textuur; van mat tot glanzend, maken het speels. In deze setting doen geglazuurd en gekleurd glas het erg goed. Het wordt een geheel door het aantal kleuren te beperken, kies dus bijvoorbeeld voor verschillende groentinten. 

De zomer begint in maart!

De zomer begint bij TICA Trends & Trade halverwege maart, zodat jij al voor het seizoen begint volop inspiratie opdoet en de nieuwste items kunt inkopen. Shop vanaf eind maart jouw favoriete zomercollectie bij ruim 300 merken en maak je interieurproject of -collectie summer-proof!   

Shop jouw zomer musthaves @ TICA Trends & Trade!