TICA Trends & Trade - Valentijn Blog - 6 x valentijnsproducten die je in je winkel moét hebben_header

Valentijn


De dag van de liefde

Natuurlijk; tijdens Valentijnsdag wordt nog altijd de liefde aan nieuwe en niet-meer-zo-nieuwe-vlammen verklaard. Maar, anno 2023 draait deze dag niet alleen nog maar om de romantiek tussen partners. Valentijn is de dag van de liefde. En dus, is dit óók de ideale dag waarop ouders worden verrast, vriendinnen elkaar laten merken dat ze om elkaar geven of goede buren, als blijk van waardering, een klein cadeautje voor elkaar kopen. Kortom; reden genoeg om een passend valentijns- en cadeauassortiment voor in je winkel in te slaan.  

6 x valentijnsproducten die je in je winkel moét hebben

Bij TICA vieren we de dag van de liefde. Wil je in jouw winkel de nodige valentijnsdecoratie in huis halen of je restaurant een liefdevol sfeertje aanmeten? Kom langs bij TICA Aalsmeer, Venlo of de TICA Concept Store en sla je favorieten liefdesartikelen in.  

1. Kaarsen 

Want romantisch. Tijdens een goed verzorgd diner, met een zacht achtergrondmuziekje en knipperend kaarslicht hebben vele tortelduifjes elkaar al de liefde verklaard. Succes gegarandeerd! En laten we bij TICA nou net een ruim, héél ruim assortiment aan kaarsen hebben.  

TICA Trends & Trade - Valentijn Blog - 6 x valentijnsproducten die je in je winkel moét hebben - LR (1)

2. Chocolade 

Om zelf op te eten, te delen of om cadeau te geven. Met chocolade van Choconista in je valentijnsassortiment zit je altijd goed. Deze TICA-exposant verkoopt namelijk chocolade in de meest heerlijke smaken én in de meest unieke giftboxen.  

3. Bruisballen  

Er is altijd iemand die op die beruchte 14 februari wat meer liefde verdient. Me-time moet namelijk ook gevierd worden! Met een heerlijk warm bad, goede kop thee en fijne bruisbal kom je al een heel eind.  

4. Zijden bloemen 

Fantastisch om te geven of te krijgen. Een prachtig boeket zijden bloemen gaat jaren mee en is daardoor een origineel én duurzaam cadeau. Zeg maar dag tegen die ouderwetse rode rozen; zijden bloemen it is!  

5. Kaarten  

Subtiel met een kaartje; de secret lover ontmantelt zichzelf eindelijk! TICA-exposant Paper Art verkoopt de liefste, grappigste en leukste valentijnskaarten.  

6. Drankproeverij  

Need we say more? Wordt samen met jouw lover of bestie echte drankkenners met een van de luxe drankproeverijen van TICA-exposant Tasting Collection 

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend