Binnenkijken bij Rood & Bloem

‘Typisch TICA is voor mij dat zelfs wanneer je haast hebt je er toch héél veel kunt shoppen. Door de continu wisselende collecties blijf je als ondernemer geïnspireerd.’

Typisch TICA Binnenkijken bij | Rood & Bloem

Rood & Bloem; een groene oase in Utrecht

Wanneer je door de binnenstad van Utrecht loopt, valt de groene etalage vol met bloempotten, kamerplanten en kleurrijke droogbloemen je al snel op. Samen met haar team van zes collega’s weet eigenaresse Carolien meer dan alleen een stadstuinwinkel neer te zetten; Rood & Bloem is een groene oase van rust en inspiratie. De muziek, heerlijke geuren en het oprechte klantcontact kleuren de unieke identiteit van Rood & Bloem. TICA’s redactie sprak met Carolien over het succes van haar winkelformule, haar visie op het winkelassortiment en het belang van Instagram.