TICA Trends & Trade - Pasen - Inspiratie Blog 1

Pasen


Op z’n paasbest

De dagen worden langer, krokussen schieten uit de grond en de eerst koppen koffie worden op het terras gedronken. De lente gaat beginnen! Daarmee staat ook Pasen voor de deur; een feestdag waar je als interieurprofessional of ondernemer goed op kunt inspelen. Met TICA’s tips bereid je jezelf én je onderneming voor op een heerlijk lentefeestweekend.  

5 x paastips waar je blij van wordt!

Wil je jouw webshopassortiment aanvullen met het leukste paasservies, in jouw winkel dé perfecte paastafel creëren of je lunchroom aankleden met paasdecoratie? Kom dan langs bij TICA, sla je favoriete artikelen in én geniet tegelijkertijd van het heerlijke, gratis paasontbijt op vrijdag 7 april.  

1. Een gulle paashaas

Wil je, in aanloop naar Pasen, extra winkelverkoop stimuleren? Plaats dan heerlijke food- en delicatessenproducten op een goede plek (ooghoogte!) in de buurt van de kassa. Tijdens Pasen wordt er immers flink uitgepakt tijdens de brunch, lunch of diner. Combineer bijvoorbeeld een snijplank met een heerlijke Italiaanse olijfolie of voeg chocolade paaseitjes toe aan een luxe giftpakket; leuk om cadeau te geven als ‘paashaas’. 

2. Pasen vier je met én bij TICA!

Op vrijdag 7 april kun je zowel bij TICA Aalsmeer (08.30 – 10.00 uur) als TICA Venlo (08.00 – 10.00 uur) genieten van een gratis paasontbijt. Denk hierbij aan heerlijke broodjes, gezonde sappen en zoetigheden in de vorm van een ontbijtbuffet. Als dat niet een goede start van je inkoopdag is. Overigens zijn de TICA-vestigingen niet op 1e maar wel weer op 2e paasdag geopend. Bekijk hier de aangepaste openingstijden voor deze dag. 

3. Omzet-boost door paastafel

Pasen betekent voor velen; een lang weekend tafelen met familie en vrienden. Een mooi gedekte paastafel met bijpassend servies kan dan ook niet ontbreken. Inspireer jouw klant met een perfect gedekte paastafel en zorg voor een omzet-boost door verkoop van servies, servetten en paasdecoratie! Hoe? Dat lees je in deze blog!  

4. TICA’s tuindecoratie  

Het (vaak) zonnige paasweekend is hét moment om de tuin in te gaan endezevoor te bereiden op het buitenseizoen. Zorg er dan ook voor dat je winkel- of webshopassortiment is aangevuld met voldoende artikelen zoals tuingereedschap, vogelhuisjes of gieters. Bij TICA vind je nu volop tuindecoratie in lijn met de laatste trend. 

5. Spring Fair Royal FloraHolland

Op 5 en 6 april vindt de Spring Fair plaats op maar vijf minuten afstand van TICA Aalsmeer. Op de locatie van Royal Floraholland, ’s werelds grootste handelscentrum voor bloemen en planten, koop je tijdens deze bloemenveiling het mooiste groen in. Combineer het event met een bezoek aan TICA en shop bijpassende potten en vazen.  

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend