TICA Trends & Trade kaarsen groothandel Branded By (2)

Trendy kaarsen en accessoires van Branded by


Maak kennis met TICA-exposant Branded by. Trotse eigenaren Berry en Leonie Roeberts runnen dit succesvolle bedrijf al ruim zeven jaar en samen met het bevlogen team zorgen ze het hele jaar door voor een veelzijdig assortiment kaarsen en accessoires volgens de laatste trends. Dit vrolijke assortiment is dan ook de perfecte aanvulling op ieder interieurproject en de collectie van een conceptstore, webshop of boetiek. Bezoek de shop-in-shop van Branded by in TICA Venlo en TICA Aalsmeer!

In alle vormen en maten

Bij Branded by vind je een ruim assortiment aan rustieke stomp- en dinerkaarsen in verschillende maten en kleuren. Naast het basisassortiment kun je ook terecht voor trendy swirlkaarsen, dip dye kaarsen, kaarsen met prints en in allerlei leuke vormpjes. Ideaal voor het samenstellen van een uniek winkelassortiment of wanneer je op zoek bent naar eyecatchers voor een interieurproject.

Volgens de laatste trends

Naast kaarsen verkoopt Branded by ook prachtige accessoires toegespitst op het gebruik van kaarsen. Denk hierbij aan kaarsenplateaus, windlichten en kandelaren. Het assortiment wisselt regelmatig en nieuwe producten worden aan de hand van moodboards met de laatste interieurtrends ingekocht. Je vindt er dan ook gegarandeerd items volgens de laatste trends in interieurland!

Lange branduren

Wat Branded by uniek maakt is de kwaliteit in branduren en de verscheidenheid in kleur. Doordat de productie van de kaarsen nog deels met de hand wordt uitgevoerd, kan Branded by de kwaliteit goed waarborgen. Een hele mooie investering dus, niet alleen voor jou als ondernemer, ook voor een eventuele opdrachtgever of winkelklant. Ervaar het zelf en bezoek de shop-in-shop te vinden bij TICA Venlo (stand K1.07) en TICA Aalsmeer (blauwe hal, stand A20 + B16).

Een greep uit de collectie van Branded by

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend