MOOISA B2B inkopen

De marmeren woonaccessoires van MOOISA


MOOISA – een relatief nieuw merk opgericht in 2020 – is ontstaan uit liefde voor marmer. De marmeren woonaccessoires zijn stuk voor stuk ontworpen door een eigen team van gepassioneerde makers. De unieke, tijdloze items zijn de perfecte aanvulling voor ieder interieurproject, hotel, restaurant en iedere (web)winkel. Bezoek de shop-in-shop van MOOISA in TICA Venlo en TICA Aalsmeer!

Zelf ontworpen

MOOISA koestert het proces van creatie. Alle woonaccessoires worden gemaakt van de luxe natuursteen marmer en zijn zelf ontwikkeld door een team van gepassioneerde makers. Daar zijn zij trots op, en terecht! Of je jouw winkel of interieurproject wilt verrijken met een kaarsenplateau, vaas, wijnkoeler of met onderzetters: over iedere woonaccessoire is tot in de puntjes nagedacht. En dat maakt het verhaal van MOOISA zo bijzonder.

Uniek en tijdloos

MOOISA omarmt de natuurlijke aderen en unieke patronen van marmer, wat maakt dat ieder item uniek en onderscheidend is en een eigen verhaal van verfijning en vakmanschap vertelt. De marmeren woonaccessoires van MOOISA stralen kalmte en luxe uit en vormen een tijdloze aanvulling op ieders interieur. De collectie omvat een scala aan kleuren en een diversiteit aan vormen, stijlen en maten – dus voor ieder wat wils! – en wordt bovendien het hele jaar door uitgebreid met nieuwe producten.

MOOISA inkopen bij TICA

Je vindt de stand van MOOISA bij TICA Aalsmeer en TICA Venlo op het Atrium, vlakbij de kassa’s. Om de zoektocht gemakkelijker te maken kun je bij de recepties van beide vestigingen een plattegrond opvragen.

Een greep uit de collectie van MOOISA

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend