TICA’s kerstuitverkoop

Snel nog even je online kerstassortiment aanvullen? De laatste feestinkopen doen voor in de winkel? Of jouw restaurant in de decembermaand omtoveren in een winterse sfeer? Bij TICA organiseren we van 28 november t/m 23 december 2022 de TICA’s XMAS Sale. Tijdens deze kerstuitverkoop kun je terecht voor de meest unieke kerstballen, tafeldecoratie en verlichting voor hele fijne prijzen. De kortingen verschillen per merk en kunnen oplopen tot maar liefst 40%. De productstickers en posters in onze cash & carry’s tonen aan welke producten bij welke merken afgeprijsd zijn.

Goed om te weten; zowel in Aalsmeer als in Venlo doen ongeveer 50 merken mee aan deze kerstuitverkoop. Keuze genoeg dus om te slagen voor jouw last minute kerstinkopen!

Bij welke merken vind je TICA’s XMAS Sale?

xmas sale tica