Workshop | Etaleren

TICA Venlo, 17 september 10:00 – 11:00|12:00 – 13:00|14:00 – 15:00
TICA Aalsmeer, 24 september 11:00 – 12:00|13:00 – 14:00|14:30 – 15:30

Workshop etaleren

Wat ga je leren?   

Tijdens de workshop ‘Etaleren’ leer je van onze Concept Store Manager én Visual Merchandise Expert Yvonne van der Putten hoe je de perfecte etalages en stylingpunten kunt creëren voor jouw winkel. Je leert hoe je met behulp van zichtlijnen en compositieopbouw de aandacht van klanten trekt én hoe je door verschillende materialen, structuren en kleuren toe te passen de gewenste sfeer en uitstraling kunt creëren.  
 

Belangrijke informatie: De workshops worden in het Nederlands gegeven  

Yvonne van der Putten 

Yvonne is bij velen bekend als Concept Store Manager (Venlo) of als Modeontwerpster van STUDIO YV. Tijdens de Look, Feel & Buying Days verzorgt Yvonne de workshop ‘Etaleren’. Met haar uitgebreide ervaring als Visual Merchandiser is Yvonne een expert in het presenteren van de meest aantrekkelijke etalages wat uiteindelijk leidt tot een omzetverhoging.   

fashion groothandel