Volop inspiratie en kortingsacties bij Gert Snel tijdens de Explore TICA first floor dagen


Tijdens de Explore TICA first floor dagen op 24, 25 en 26 oktober verwelkomt Gert Snel jou graag in hun ruime stand op de bovenverdieping bij TICA Trends & Trade Aalsmeer. De stand is speciaal voor deze dagen geheel gerestyled en staat boordevol inspiratie en de nieuwste collecties. Het team van Gert Snel zal tijdens het evenement zelf aanwezig zijn om jou te adviseren en te helpen de schatten te vinden die jouw project naar een hoger niveau tillen.

Mooie kortingen 

Tijdens de Explore TICA first floor dagen ontvang je 10% kassakorting op de gehele collectie woontextiel, kussens, vloerkleden en plaids van Gert Snel. Daarnaast worden tijdens het evenement de Hampton banken en leren George poefs tijdelijk in prijs verlaagd met kortingen tot ruim 17%. Bezoek tijdens deze dagen ook zeker de andere stand van Gert Snel in de groene hal op locatie F54, de kortingen zijn ook van toepassing op de woontextielcollectie uit deze stand.  

Gert_Snel_hampton

Groothandel Gert Snel

Gert Snel is een groothandel die al jarenlang een bijzonder gevarieerd aanbod aan unieke handgemaakte meubels en woonaccessoires van over de hele wereld aanbiedt. Het assortiment bestaat uit meer dan 13.000 unieke items, die gemaakt zijn om jouw smaak vorm te geven. Alle items uit de ruime collectie worden persoonlijk geselecteerd met oog voor detail en zijn door middel van uitzonderlijk vakmanschap vervaardigd of rechtstreeks uit de natuur verkregen. In het assortiment is ruimte voor alles wat in het oog springt. Een diverse mix aan stijlen en unieke items met een verhaal of verleden in een continu wisselende collectie. Altijd vol karakter en gemaakt om van te houden. Van stoer tot elegant, van ruw tot gelakt en van klein tot monumentale eyecatcher. Werelds en origineel.

Gert Snel inkopen bij TICA Trends & Trade

Sinds ruim een jaar is Gert Snel exposant bij B2B inkoopcentrum TICA Trends & Trade Aalsmeer en hebben ze twee prachtige stands. Zowel beneden, waar je vooral decoratie vindt, als boven waar ze uitpakken met compleet gestylede settings en bijzondere meubelen. Hier kun je door de unieke collectie van Gert Snel struinen en je laten verwonderen door al het moois dat deze exposant te bieden heeft. Is je oog gevallen op een van de pareltjes uit deze collectie? Dan kun je dit item gemakkelijk direct meenemen. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie en bijzondere stukken of nieuwsgierig naar wat Gert Snel nog meer te bieden heeft, neem dan een kijkje op hun website.

Meet the brand Gert Snel  

Gert snel neemt je in deze video graag mee in hun wereld. Ontdek het merk en vind inspiratie, verborgen pareltjes en een onderscheidende collectie om jouw signatuur mee te creëren. Wat je bij Gert Snel vindt, vind je nergens anders.  

Ze zijn net als jij; Unlike any other. 

Gert_Snel_Header