Behind the scenes 

Bekijk hier de behind the scenes beelden van dé najaarstrend van 2021 ‘No objection to colour’. Laat je inspireren en kom snel langs om deze trend te shoppen in onze cash & carry!

Najaarstrend 2021 | No objection to colour


Niets heeft zo veel invloed op ons humeur als kleur. Daarom dit najaar: gewaagde, volle kleuren die wonderschoon met elkaar combineren. Deze kleuren zie je terug in authentieke handgemaakte producten en organische, ronde vormen.

Handmade with love

Wij als mens zijn de natuur de afgelopen jaren steeds meer gaan waarderen. Dit resulteert in de behoefte om te weten hoe producten geproduceerd worden en waar deze vandaan komen. In de najaarstrend van dit moment zie je volop handgemaakte authentieke producten terug. Producten met een verhaal die op ambachtelijke wijze zijn geproduceerd. Ook zijn we steeds meer zelf gaan creëren. Deze liefde voor crafts zie je ook terug in de collecties van onze exposanten. Tot slot is onze waardering voor kunst gegroeid en maken we graag ruimte voor oude meesters en kunstzinnige objecten in ons najaarsinterieur.

Najaarskleuren

Dit najaar zie je een mix van kleuren voorbijkomen waarbij geel, oranje en groentinten dezelfde gedempte kleurdiepte hebben. Dit wordt gecombineerd met een levendige blauwtint die er uitschiet in het kleurrijke geheel. Deze kleuren komen het best tot hun recht wanneer ze terugkomen in organische, ronde vormen en verschillende patronen en prints. Gecombineerd met donkere houttinten geven deze kleuren ons een gevoel van warmte en associëren wij ze met betrouwbaarheid, warmte, geborgenheid en evenwicht.

Jouw najaarscollectie of interieur samenstellen? Bezoek onze cash & carry centra in Aalsmeer en Venlo, laat je inspireren door de stylingpunten en ontdek de ruime collectie najaarsmusthaves van onze exposanten.

Shop the look

2

Coco Maison

3

Art Collection

4

Coco Maison

5

Prospect

6

Present Time

7

DIJK Natural

8

Lemonwise

9

De Weldaad

10

Light & Living

11

Coco Maison

12

Bazar Bizar

13

Pomax