Zomertrend 2021 | Lemon Yellow


De zomertrend van 2021 is Lemon Yellow. De gele golf is niet onopgemerkt gebleven en zie je deze zomer volop terug in de mode- en interieurcollecties van onze exposanten.

Happy home  

Als je gaat voor een happy home, dan is geel dé kleur voor jou! De kleur triggert gezelligheid en warmte en gaat sombere buien tegen. Gele accenten in huis maken een glimlach los, de kleur reflecteert licht en zorgt daarom letterlijk voor een zonnetje in huis.

Lemon yellow it is! 

Citroengeel is een van de vrolijkste, en meest frisse kleuren van het kleurenpallet. De kleur is allesbehalve saai en wordt geassocieerd met optimisme, zonneschijn, geluk en kracht. Het gebruik van geel in het interieur roept positiviteit op en geeft jou en je interieur een boost van energie. Wij zijn fan van geel!

Een warm geheel 

Breng je ruimte tot leven door okergeel en citroengeel te combineren met diepe aardse kleuren. De materialen hout en staal zijn uitermate geschikt om warmte in het geheel te brengen en jouw interieur, onderneming of stylingproject om te toveren tot een stijlvol zomeroord.

Spontaan zin in de zomer gekregen? Bezoek onze cash & carry centra in Aalsmeer en Venlo en breng jezelf in de zomerstemming met onze inspirerende stylingpunten en de nieuwste zomerse collecties van onze exposanten. Nog geen klant? Meld je aan als klant en wordt met een aanmelding pashouders bij maar liefst 3 vestigingen.

1

Rustik Lys

2

Present Time

3

APS

4

Mrs. Bloom

5

Bazar Bizar

6

Imbarro

7

Capi Europe

8

Mrs. Bloom

9

Present Time

10

BSIK

11

Mini Art Products

12

BSIK

Popup Plugin