TICA Trends & Trade - Look Feel Buying Days - Voorjaar 2023

Workshop: Bloemschikken 


Wat ga je leren?

Tijdens de Look, Feel & Buying Days kun je verschillende worskhops en lezingen bijwonen. In deze workshop Bloemschikken ga je als deelnemer, samen met de bloemist, aan de slag met het binden van een mooi boeket. Je leert onder andere de korenschoof bindtechniek, je gaat prachtige combinaties van zijden bloemen samenstellen én je krijgt inzicht in hoe de professionals te werk gaan. Door middel van de juiste technieken weet je naderhand hoe je een uniek zijden bloemenboeket kunt creëren. Kortom het wordt een leerzame, leuke workshop. Trots op het door jou gemaakte eindresultaat? Dan kun je voor een fijn prijsje het samengestelde boeket mee naar huis nemen. Iets om trots op te zijn! Daarna nog op zoek naar een bijpassende vaas? Laten we die bij TICA nou nét hebben!

Ben je er bij?

Hieronder zie je op welke dag en welk tijdstip je de workshop Bloemschikken kunt bijwonen. Wil je dit niet missen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, er is namelijk niet genoeg ruimte voor alle TICA-members. Vol betekent dan ook echt vol. Via bovenstaande button kun je je gemakkelijk aanmelden en reserveren we direct een plekje voor jou.

Informatie

Tijdens de drie dagen Look, Feel and Buying Days zijn er meerdere momenten waarop je de workshop Bloemschikken kunt volgen. Zien we je daar?

Belangrijk

Deze lezing wordt gegeven in het Nederlands.

Zondag 29 januari 

TICA Aalsmeer
10.00 – 11.00 uur
14.00 – 15.00 uur

TICA Venlo
10.00 – 11.00 uur

13.00 – 14.00 uur

Maandag 30 januari 

TICA Aalsmeer
09.30 – 10.30 uur
14.00 – 15.00 uur

TICA Venlo
10.00 – 11.00 uur

13.00 – 14.00 uur
15.00 – 16.00 uur

Dinsdag 31 januari 

TICA Aalsmeer
09.30 – 10.30 uur
14.00 – 15.00 uur

TICA Venlo
10.00 – 11.00 uur

13.00 – 14.00 uur
15.00 – 16.00 uur

TICA Trends & Trade - Look Feel Buying Days - Voorjaar 2023 (3)

Moniek Koopmans

In TICA Venlo wordt de workshop gegeven door bloemist en docent Moniek Koopmans. Ze is allround bloemist/arrangeur en verzorgt dagelijks bruids- en rouwwerken, natuurlijke creaties en bloemenshows. Daarnaast adviseert ze en geeft ze met regelmaat trainingen op scholen, workshops en cursussen.

Bekijk hier Moniek haar website.

Antoinette Brundel 

In Aalsmeer wordt de workshop gegeven door allround bloemist Antoinette. Haar liefde voor het vak ontstond al op jonge leeftijd. Haar moeder leerde Antoinette namelijk de fijne kneepjes van het vak, terwijl zij prachtige droogbloemstukken samenstelde. Na een opleiding in deze branche te hebben gevolgd, startte Antoinette bij een – hoe kan het ook anders – bloemenwinkel. Tot op de dag van vandaag wordt Antoinette dagelijks gevraagd om bloemstukken samen te stellen voor bruiloften, uitvaarten, feesten en geeft ze regelmatig workshops. 

TICA Trends & Trade - Workshop - Look Feel Buying Days (2)
per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend