6 musthaves voor Valentijnsdag

TICA is dé groothandel in Valentijnsdag musthaves, cadeaus en inpakartikelen voor (web)winkels. Bij een dag als deze is het ideaal om per stuk in te kopen om de voorraad exact af te stemmen op de klant, waardoor je niet met overschotten blijft zitten. Wij zetten 6 Valentijnsdag musthaves voor jouw winkel op een rijtje.

vintage charm

❤ Wenskaarten

Wat is Valentijnsdag zonder een kaartje? TICA is dé goedkope wenskaarten groothandel van verschillende merken. Van minimalistische kaartjes tot vrolijk en uitbundig, er zit voor ieder type consument wat tussen. Ook met TICA als inpakmateriaal groothandel maak je jouw winkel volledig Valentijn-proof met hartjesstickers, kartonnen tasjes en inpaklint in alle kleuren om helemaal in romantische sferen te komen.

❤ Snoepgoed

Liever traditioneel blijven? Chocola en snoepgoed zullen gegarandeerd als warme broodjes de toonbank overgaan. Wie wil nou niet een geliefde, vriend of tante verrassen met lekkere zoetigheden? Of verras de klant met andere food en drinks artikelen die niet alleen lekker maar ook stuk voor stuk een lust voor het oog zijn.

❤ Kunstbloemen & droogbloemen

Een boeket verse bloemen is allang niet meer de enige manier om iemand in het zonnetje te zetten. Een kunstbloem- of droogboeketje geven is net zo leuk én blijft jarenlang mooi. TICA is een zijdebloemen groothandel met een ruim assortiment in alle soorten, maten en kleuren. Ook voor droogbloemen inkopen zit je bij TICA goed. Kom gauw langs en maak jouw klanten vrolijk met prachtige boeketten!

TICA Trends & Trade Vintage Charm voorjaarstrend 2024802 (2)

❤ Vazen

Een Valentijnsboeket is nóg specialer als deze in een leuke vaas staat. TICA is een groothandel in vazen en verkoopt de nieuwste merken met prachtige assortimenten. Een onmisbaar item in jouw collectie is een handgeschilderde vaas, maar ook glazen vazen, zachte voorjaarskleuren en afwijkende vormen zijn deze periode enorm populair. Dit ligt bovendien helemaal in lijn met het romantische Vintage Charm, de interieurtrend van deze tijd.

❤ Servies

Bij Valentijnsdag hoort een romantisch diner en tafelsetting. Jij wil toch ook dat klanten in de (web)winkel weg zwijmelen bij al dat prachtige servies, schattige kaarsenhouders en sfeervolle tafelkleden? TICA is een borden en bestek groothandel en heeft alles in huis voor een sfeervolle gedekte tafel. Op zoek naar een horeca servies groothandel? Kom langs in één van onze vestigingen en bekijk het ruime assortiment.

❤ Kaarsen

Als ondernemer merk jij vast ook dat kaarsen deze periode niet aan te slepen zijn. Wanneer je voor jouw winkel op zoek bent naar een goedkope kaarsen groothandel, ben je bij TICA aan het juiste adres. Je vindt er álle soorten, van draaikaarsen, geurkaarsen, kaars potjes, stompkaarsen en handgeschilderde dinerkaarsen tot aan kleine theelichtjes in een speciale vorm.

TICA Trends & Trade Vintage Charm voorjaarstrend 2024 (13)