tica vestigingen

Afleveren van bestellingen vanaf 1-2-2023

Hierbij informeren wij u dat we per 1 februari 2023 stoppen met het gebruik van de Tica-nabesteltool voor onze exposanten (bestellingen afleveren bij TICA). In plaats daarvan gaan we over op het gebruik van de Orderwriter van Orderchamp.

De Orderwriter van Orderchamp is een mooi platform dat het bestelproces voor u zal stroomlijnen. Met de Orderwriter van Orderchamp kunt u eenvoudig en snel bestellingen plaatsen. De bestelling zal door de klant betaald worden aan Orderchamp waarna u een seintje krijgt van Orderchamp om deze te gaan afleveren in Aalsmeer of Venlo. De kosten hiervoor zijn alleen 6% commissie die u afrekent met Orderchamp en dus geen commissie voor de kassa afdracht bij TICA.  U bepaalt zelf of u wilt leveren of niet en aan welke klant.

We begrijpen dat verandering een uitdaging kan zijn, maar we geloven dat de Orderwriter van Orderchamp u een efficiëntere en gebruiksvriendelijkere bestelervaring zal bieden. We bieden training en ondersteuning om een soepele overgang te garanderen, en we zijn ervan overtuigd dat u de Orderwriter van Orderchamp een waardevolle tool in uw bedrijf zult vinden.

We nodigen u graag uit om uw on-boarding-proces te starten om de Orderwriter van Orderchamp te gebruiken door deze link te bezoeken en een afspraak in te plannen met Jonathan van Orderchamp. Hierna ontvangt u alle benodigde informatie om aan de slag te gaan, inclusief toegang tot ons ondersteuningsteam dat graag al uw vragen beantwoordt.

Houd er rekening mee dat u na 31 januari 2023 geen bestellingen meer kunt afleveren in Aalsmeer en Venlo die niet via de Orderwriter zijn geplaatst.

Voor vragen kunt u terecht bij Edith van der Klis-Rijsemus 06-40882891 edithvdklis@tica.nl