De kleurrijke wereld van Floral Dance Art

Moniek Koopmans Floral Dance Art (2)

De start van Floral Dance Art

Maak kennis met de kleurrijke wereld van Floral Dance Art, waar Moniek Koopmans en haar collega en Meesterbinder Ria Derks dagelijks de nieuwste creaties bedenken. Met hun ervaring, weten deze twee bloemenliefhebbers precies hoe ze elke dag hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Als gepassioneerde docentes binnen Bloem Opleidingen delen Moniek en Ria graag hun kennis en ervaring met cursisten om hen klaar te stomen voor een carrière in de bloemenbranche. Daarnaast zijn ze gedreven workshopgevers die scholen en klanten voorzien van bloemenadvies. Kortom, ze maken van elke dag een bloemenfeest! 

Heb je interesse in het volgen van een opleiding bij Bloem Opleidingen? Neem dan een kijkje op de website!