Aan het woord | Carla Coeleveld 

Typisch TICA

Even voorstellen! Wie is Carla?

Mijn naam is Carla Coeleveld en ik ben de customer service manager bij TICA in Venlo. Ik ben geboren in Brabant en ben in de loop der jaren steeds verder naar het zuiden verhuisd, uiteindelijk tot aan Venlo. Toen ik verhuisde, ben ik begonnen met werken bij de plaatselijke supermarkt om de mensen en de omgeving beter te leren kennen. Ik ben uiteindelijk doorgegroeid tot assistentfiliaalmanager.

Hoe kwam je uiteindelijk bij TICA terecht?

Na 15 jaar besloot ik dat het tijd was voor iets nieuws. Ik solliciteerde op drie totaal verschillende vacatures en tot mijn verbazing werd ik aangenomen bij alle drie! Uiteindelijk sprak Trends & Trade mij het meeste aan, omdat het nog helemaal in de beginfase stond. In 1999 ben ik begonnen bij Trends & Trade als caissière, samen met drie collega’s. Al snel groeide mijn functie uit tot een soort duizendpoot.