TICA Trends & Trade - Moederdag blog - Header (2)

Moederdag 


Moederdag voor alle moeders!

Op zondag 14 mei is het Moederdag. Iedere moeder is anders en deze dag heeft dan ook voor iedereen een andere betekenis. De één wordt verrast door de liefde van haar bonuskinderen, de ander krijgt haar schoonzoon op bezoek en die nieuwbakken moeder viert voor het eerst deze speciale dag. Met TICA’s tips bereid je je voor op Moederdag; de dag waarop alle moederfiguren verrast mogen worden!

6 x Moederdagtips die je niet wil missen!

Wil je jouw winkel- of webshopassortiment aanvullen met de leukste en mooiste moederdaggeschenken? Kom dan langs bij TICA, sla je favoriete artikelen in én laat je direct inspireren door de nieuwste zomertrend Urban Dust.

1. Een tijdloos én betekenisvol cadeau

Een mooi sieraad is een tijdloos cadeau, dat vaak al tijdens het geven een emotionele betekenis krijgt. Wil je jouw klanten de mogelijkheid geven om hun dierbaren te verrassen? Vul dan je winkelassortiment aan met de nieuwe, luxe giftsets van het merk CO88.  Een team van creatieve professionals heeft deze prachtige sieraden ontworpen met bijbehorende luxe cadeausets. De sieraden zijn kleurrijk, geïnspireerd op de trends van het moment én scherp geprijsd. De giftsets van CO88 zijn nu te koop bij TICA Aalsmeer en de TICA Concept Store in Venlo.

2. Met bloemen zit je altijd goed

Een bosje bloemen is altijd leuk om te geven (én om te krijgen) en mogen tijdens Moederdag dan ook niet ontbreken. Om de (zijden) bloemen in jouw winkel nog aantrekkelijker te maken voor jouw klant, zet je ze in mooie, bijpassende vazen van Colmore. Colmore heeft al ruim 30 jaar internationale ervaring en ontwerpt steeds nieuwe collecties home-, decoratie en interieurproducten. De stand van Colmore vind je zowel bij TICA Aalsmeer als bij TICA Venlo.

3. Omzet-boost door moederdagwandkast

Een in het oog springende moederdagcollectie in jouw winkel kan zorgen voor een omzet-boost. Etaleer dan ook de nieuwe, hippe cadeaus en giftsets op een opvallende plek zodat jouw klant bij binnenkomst direct geïnspireerd wordt. Tip; het gebruik van wandplanken en railsystemen in jouw winkel draagt bij aan extra verkoop omdat producten meer opvallen wanneer deze op ooghoogte zijn gepresenteerd voor de consument.  Hoe je de het beste een wandplank- of kast inricht lees je in deze blog.

4. De leukste wenskaarten

Voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om hun moeder te bezoeken, is het versturen van een wenskaart natuurlijk een goed alternatief. Heb je een online webshop of eigen winkel en wil je hierop inspelen? Het verkopen van wenskaarten, in aanloop van specifieke seizoenen en feestdagen, werkt altijd goed als additionele verkoop. Diverse exposanten bij TICA verkopen wenskaarten die het hele jaar gegeven kunnen, zoals felicitatiekaarten. Daarnaast spelen zij ook goed in op specifieke seizoenen en feestdagen.

5. Inpakken en versieren

Heb je je winkelassortiment aangevuld met de leukste moederdagcadeaus? Dan kan bijbehorend verpakkingsmateriaal uiteraard niet ontbreken! Het is immers altijd leuker om een mooi ingepakt cadeau te overhandigen, toch? Heb je een online webshop, eigen winkel of wil je verpakkingsmaterialen als additionele verkoop gebruiken in jouw onderneming? Door het grote aanbod aan bijvoorbeeld cadeaupapier, strikken en kartonnen tasjes is TICA voor iedere wederverkoper of eindgebruiker dé plek om verpakkingsmateriaal in te kopen.

6. Overnachten in de buurt

Kom je meerdere dagen inkopen doen, woon je niet in de buurt of heb je geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Overnacht dan bij een van onze geselecteerde hotels in de buurt. Als TICA-member ontvang je een mooie korting!

Bekijk dan het ruime aanbod van TICA in één van de cash & carry’s of 24/7 online! Laat je inspireren door de collecties van onze exposanten en maak jouw interieur, onderneming of assortiment compleet.

Popup Plugin