De stalen stoepborden van STAALL


Heb je een winkel, restaurant, hotel, museum of salon? Zorg voor een opvallende en aantrekkelijke entree om klanten te verwelkomen en je boodschap duidelijk te communiceren met de stoepborden van STAALL. Dankzij de effectiviteit van de stoepborden bundelen TICA en STAALL hun krachten: per september vind je deze handige stoepborden in alle TICA-vestigingen om jou te informeren over stand-verhuizingen, belangrijke informatie en meer!

Design uit Zweden

STAALL heeft als missie het ontwerpen van design stoepborden en signage die opvallen binnen het straatbeeld. Die missie verloopt met succes, want het familiebedrijf ‘STAALL by VWM Studio’ wordt al ruim 7 jaar gerund door trotse eigenaren Laurens van Wieringen en Liene Meijs. De industriële werkplaats in Amsterdam-Noord werd al snel ingeruild voor het Zweedse platteland, waar alle producten met veel zorg worden ontworpen, geassembleerd, verpakt en verzonden.

De perfecte blikvanger

De stoepborden en accessoires van STAALL zijn niet alleen van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik, maar ook een ware blikvanger die de merkbeleving van jouw bedrijf direct bij het eerste contactmoment versterkt. Ze zijn perfect voor het verwelkomen van klanten, communiceren van openingstijden, vergroten van merkherkenning, en promoten van uitverkoop of evenementen.

Maatwerk oplossingen

De liefde voor visueel aantrekkelijke producten en de combinatie van design, kwaliteit en gebruiksgemak staan centraal binnen de collectie. STAALL biedt een basiscollectie die, dankzij het toenemende aantal tevreden klanten, steeds verder uitbreidt. Daarnaast bieden ze bij hogere aankoopvolumes maatwerkoplossingen aan, waaronder stoepborden in de gewenste RAL-kleur en met jouw eigen bedrijfslogo.

STAALL inkopen bij TICA

Enthousiast geworden? Je vindt STAALL bij TICA Aalsmeer en TICA Venlo. Bij de stand vind je meer informatie over de maatwerk oplossingen.

Een greep uit de collectie van STAALL

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
450 merken
gemakkelijk bereikbaar
5 vestigingen