TICA neemt Home & living &go over


Het bekende cash & carry centrum Home & living &go, gevestigd in het Trademart-gebouw in Brussel, heeft een nieuwe eigenaar: TICA, een toonaangevende speler in de interieur- en lifestylebranche. Met de overname breidt TICA haar netwerk verder uit naar België. 

Ruim 10.000 m² aan interieur- en lifestyleinspiratie

TICA heeft het Brussels International Cash & Carry Center (BICCC) – gelegen in het iconische Trademart-gebouw – overgenomen. Deze indrukwekkende cash & carry beschikt over maar liefst 10.000 m², waar een breed scala aan interieur- en lifestylemerken wordt gepresenteerd. Hoewel de volledige lijst van merken nog moet worden bekendgemaakt, kunnen klanten rekenen op een divers en inspirerend aanbod, passend bij de hoge standaard die TICA in haar andere vestigingen hanteert.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Als TICA-member kun je nu – naast bij de bestaande TICA-vestigingen door heel Nederland – ook inkopen in de nieuwe vestiging in Brussel. TICA-members hebben een mail ontvangen waar instaat hoe je in Brussel kunt inkopen. Heb je deze mail niet ontvangen en wil je graag bij Brussel inkopen? Mail dan naar klantworden@tica.nl.

Ook als je klant bent bij Home & Living &go heten we je van harte welkom bij TICA Brussel! Profiteer van vele voordelen, zoals inkopen per stuk, ? merken, inspirerend aanbod, één factuur, en nog veel meer!

Transformation in progress

De komende maanden zal het huidige cash & carry centrum een transformatie ondergaan. Het doel is om het volledig om te vormen tot een volwaardige TICA-vestiging, compleet met de kwaliteit, service en uitstraling waar TICA om bekend staat. Zodra de vestiging officieel klaar is kunnen TICA-members rekenen op een unieke winkelervaring in het hart van de Belgische hoofdstad.

Blijf op de hoogte via deze updatepagina of de officiële communicatiekanalen van TICA voor meer informatie over de voortgang van de transformatie.