Najaarstrend 2022 | Artistic Flair

De liefde voor het vak spat eraf in de Artistic Flair interieurstijl! In een lange periode met een relatief lege agenda konden wij volop aan de slag met onze hobby’s. Het resultaat? Een gloednieuwe trend waarmee wij je uitdagen om op zoek te gaan naar jouw innerlijke passie en creativiteit.

Discover your inner artist!

Een artistiek tafereel waar imperfecties worden omarmt; dat is waar het om draait bij dé najaarstrend van 2022. Creëer een fijne ruimte waarin je helemaal kunt ontspannen en tegelijkertijd geïnspireerd wordt om al jouw dromen na te jagen. Benieuwd hoe je deze woonstijl terug laat komen in je interieur of collectie op een manier die bij jou past? Wij geven een aantal tips.

Kleuren

Het kleurenpalet van deze trend dat bestaat uit zachte en natuurlijke tinten. Denk hierbij aan bruin, sand, brique en alle kleuren ertussenin die jouw interieur een warm karakter geven. Onze stylisten hebben de natuurtinten forel en loom van histor voor jou geselecteerd. Deze kleuren vormen de perfecte basis en zorgen voor een veilig en geborgen gevoel.

Vormen en materialen

Creëer een mooi contrast door items met organische vormen en strakke lijnen met elkaar te mixen. Naast grafisch zien we dit seizoen ook veel zachte, ronde, geribbelde en golvende elementen terug. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk zachte teddy fauteuil of design vloerkleed als centerpiece dat eruit springt in het stijlvolle geheel!

Ook zien we binnen deze trend materialen als onbewerkt hout, katoen of linen en organisch keramiek terugkomen in meubels en accessoires zoals kaarsenhouders, vazen en beeldjes. Juist de combinatie van ruw én verfijnd geeft jouw interieur een artistiek tintje. Imperfecties mogen er zijn en stimuleren creativiteit