Behind the scenes 

Bekijk hier de behind the scenes beelden van dé kersttrend 2021 ‘Cosy cocooning ‘. Laat je inspireren en kom snel langs om deze trend te shoppen in onze cash & carry centra!

Kersttrend 2021 | Cosy cocooning


Nu de dagen korter worden en de avonden langer kruipen we het liefst weg onder een stapel warme dekens. En waar is dat fijner om te doen dan vanuit je veilige thuisbasis. Met de kersttrend van dit jaar tover je jouw interieur om tot een knus en intiem geheel, waar je samen met je dierbaren de feestdagen kan beleven. 

Warme kleurcombinaties  

Deze winter zie je veel krachtige, volle kleuren die karakter en warmte geven aan het interieur. Door deze krachtige kleuren te combineren met diepblauwe accenten en koperen of gouden accessoires creëer je de ultieme warme kerstbeleving in elke ruimte. 

stylingtip: Verras jouw gasten deze feestdagen eens door je standaard kerstservies te vervangen met een servies in de trendkleuren van deze winter. Ga bijvoorbeeld voor een servies in een krachtige pruimkleur gecombineerd met grafische zwart/ wit prints en maak het af met een gouden bestekset.  

Een interieur vol prints  

Prints zijn helemaal hot deze winter en zie je zowel terug op muren en panelen als woontextiel zoals kussens, vloerkleden en tafellinnen. Vooral grafische prints en objecten in zwart-wittinten doen het goed in het interieur van deze winter. Voor de aankleding van de ruimte worden ronde vormen gebruikt en mogen uiteraard de ornamenten en kerst geïnspireerde lijsten niet ontbreken.  

Jouw kerst/ wintercollectie samenstellen? Bezoek onze cash & carry centra in Aalsmeer en Venlo, laat je inspireren door de stylingpunten en ontdek de ruime collectie musthaves van onze exposanten.