Feng Shui

Bekijk hier de behind the scenes beelden van dé voorjaarstrend van 2021 ‘Feng Shui’. Laat je inspireren en kom snel langs om deze trend te shoppen in onze cash & carry!

Voorjaarstrend 2021 | Feng Shui 


Feng Shui, een prachtige mix tussen Japanse en Scandinavische invloeden die samenkomen tot een harmonieus geheel.  

Feng Shui  

Bij Feng Shui draait alles om harmonie, geluk en balans. Deze harmonie zie je dit voorjaar volop terug in de collecties van onze exposanten. Wij laten jou zien hoe je de trend ‘Feng Shui’ toepast in jouw interieur, onderneming of stylingproject.  

Kleur van het jaar 2021 

Flexa riep onlangs de warme, aardse toon ‘Brave Ground’ uit tot kleur van het jaar 2021Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Als het meest inspirerende lifestyle inkoopcentrum van Nederland hebben wij deze prachtige kleur natuurlijk al lang gespot. Deze kleur heeft een hoofdrol gekregen in de voorjaarstrend ‘Feng Shui’.  

De kleuren die je terugziet binnen deze trend bestaan uit warme, aardse tonen die een gevoel van stabiliteit, dynamiek en sereniteit oproepen. Een tijdloze basis die openstaat voor verandering en creativiteit. De aardse tinten laten andere kleuren stralen, voeg bijvoorbeeld een accentkleur toe zoals rood voor extra pit in je interieur. 

Vormen en materialen 

Less is absoluut more; in deze trend draait alles om de kunst van het weglaten. Ronde vormen, grafische strakke lijnen, natuurlijke materialen zoals lichtgekleurd hout, steen en harde strakke materialen zoals staal zorgen voor een oase van rust en structuur.  

Get inspired! 

Shop dé voorjaarstrend van 2021 nu bij een van onze vestigingen of via de webshopIn onze cash & carry’s en online vind je volop inspiratie en beleving en ontdek je naast de trend Feng Shui ook een breed scala aan verschillende woonstijlen 

Nog geen klant? Meld je aan als klant en wordt met een aanmelding pashouders bij maar liefst 3 vestigingen.