Zien we je snel bij TICA Ede?


In de afgelopen maand is er keihard gewerkt aan de nieuwe vestiging in Ede. Er is verbouwd, geschilderd, ingericht én getest. Met trots kunnen we jou, als TICA-member, nu laten weten dat je vanaf heden ook in deze vestiging kunt inkopen. Kom snel langs en ontdek maar liefst 60 shop-in-shops met de mooiste lifestyleproducten voor jouw assortiment of stylingklus.

Nieuwe vestiging in Ede

Deze nieuwe cash & carry bevindt zich midden in Nederland in het Groothandelscentrum Plantion in Ede en heeft een oppervlakte van 2.500m². Hoewel TICA Ede voornamelijk is opgezet als inkoopcentrum voor de bloemistensector, omvat het merk– en productaanbod ook home-, lifestyle- en gift producten. Dus ben je TICA-member en niet werkzaam binnen de groenbranche? Geen probleem, bij TICA Ede vind je meer dan alleen groen-gerelateerde producten. De collecties wisselen regelmatig zodat je altijd jouw eigen, unieke assortiment kunt samenstellen en jouw klanten keer op keer kunt verrassen.

Inkopen bij TICA Ede

Uiteraard krijgen al onze TICA-members met een betaald jaarabonnement voor 2024 toegang tot deze vestiging. Bij binnenkomst kun je jouw (digitale) inkooppas laten scannen en direct beginnen met shoppen. Ben je nog geen TICA-member? Vraag dan jouw gratis TICA-Wildcard aan, die je kunt gebruiken tot en met 31 december 2024.

Openingsmaand

Kom je langs tijdens de openingsmaand in augustus? Dan ontvang je een leuke goodie en geniet je van een lekkere snack ter viering van de opening. In het najaar vindt er een officiële opening plaats, die gecombineerd wordt met een event in samenwerking met het Groothandelscentrum. Hierover ontvang je uiteraard meer informatie via onze communicatiekanalen.

Bekijk hier ook de meest gestelde vragen.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
60+ merken
gemakkelijk bereikbaar
2.500 m2