Shop the look voor Pasen🐰

Haal het voorjaar in huis met deze vrolijke paasitems! Dit jaar staat Pasen in het teken van het thema Eclectic Sunset dat staat voor hoop en positieve energie. Laat je in kleurgebruik zeker niet beperken tot alleen pasteltinten! Dit voorjaar komt ieder interieur tot leven met een pittige kleurenmix, zachte texturen en energieke prints. Of je nu jouw winkel, horecazaak, hotellobby of kantoor Pasen-proof wil maken: TICA heeft alles in huis voor een vrolijk Pasen. Laat je inspireren en shop the look in één van onze vestigingen!

1

Keramische industrie

2

BSIK

3

Colours & Green

4

BSIK

5

Pomax

6

Dutch Decor

7

Lime Light

8

Prospectt

9

J-LINE

10

Kersten

11

SISI House of Style

12

Pomax

13

Coco Maison

14

Present Time

15

Diga Colmore

16

Prospectt

17

A-Journal

18

Keramische Industrie

19

The Twinning Company

20

Household

21

Eurolight

Vier het voorjaar

Eclectic Sunset is niet zomaar een thema; het is een mantra voor het creëren van een levendig, inspirerend (nieuw) interieur. Maar hoe doe je dat precies? Het gaat allemaal om het vinden van de juiste balans met gedurfde combinaties. Gebruik bijvoorbeeld complementaire kleuren zoals pastel peach en paars en voeg daarbij een energieke print toe. Elementen van warm hout balanceren het geheel. Gebruik als tegenhanger de magie van velours en maak het geheel af met verse bloemen en grote planten.

Paasontbijt bij TICA

Vier Pasen bij TICA: op donderdag 28 maart staat er in het restaurant van TICA Aalsmeer en TICA Venlo een heerlijk (en gratis!) paasontbijtbuffet klaar vol lekkers. Er is geen betere manier om jouw inkoopdag te beginnen, toch? Hopelijk zien we je dan!