TICA Trends & Trade - Originele Wand- en Muurdecoratie - Tips & Advies

Originele wand- en muurdecoratie


Wat te doen met de wand?

De trend Funny Art & Funky Colours laat zien dat je dit voorjaar ook met je wanden (en plafond) helemaal los mag gaan. Verf kun je zien als een eerste manier om een muur te voorzien van versiering. Creëer sfeervolle hoeken, door de kleur van de muur door te trekken in het plafond. Op deze manier ontstaat er een vorm van rust en eenheid. Op de wanden zien we ook veel artistieke uitingen in de vorm van dikke lijnen gecombineerd met één of meerdere kleurvakken of cirkels. Vergeet de kozijnen en deuren niet mee te schilderen. Kies voor een bijzondere accentkleur, een lichtere of juist donkere tint dan de muur waardoor je een mooi ton sur ton effect creëert. TICA’s tip: Amazona heeft als eerste producent ecologische verf op de markt gebracht, die volledig natuurlijk is en dus absoluut onschadelijk. De verf bevat geen dierlijke materialen is ecologisch en Natureplus gecertificeerd.

Statement behang

Wil je jouw winkel- of horecaruimte(s) dit voorjaar een nieuwe look geven, dan hoef je echt niet meteen je hele interieur om te gooien. Een make-over met minimale impact? Behang is het antwoord! Creëer diepte met 3D-behang, zorg voor ideale akoestiek in een ruimte met textielbehang of ga voor een gewaagde, nieuwe uitstraling met printbehang van Sticky Fingers.

Versiering aan de wand

Wanddecoratie die we al een lange tijd zien, maar ook zeker dit voorjaar weer omarmen; akoestische wandpanelen. Niet alleen hout wordt gebruikt, maar ook schelpsoorten en natuursteen zien we terug. Wil je nog meer sfeer in je interieur brengen? Combineer diverse soorten schalen aan de wand, met en zonder printjes. Hang daar spiegels in organische vormen bij of verschillende soorten fotolijsten. Die voorheen zo kale muur is ineens een statement wand waar alle aandacht naartoe gaat.

TICA Projects

Heb je een interieurproject op de planning of wil je jouw winkel of horecaruimte een andere uitstraling geven?Bezoek dan het vernieuwde TICA Projects (bovenverdieping TICA Aalsmeer). Hier kun je terecht voor stylingsadvies en maatwerkcollecties van onder andere behang- en wandpaneelmerken.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend