TICA Trends & Trade - Ceramics Limburg

Ceramics Limburg


Creativiteit en innovatie, keer op keer vernieuwend blijven; dat is Ceramics Limburg! De waardering voor het ambacht is de kern voor hun kwaliteit. Ben je op zoek naar keramieken potten, handgemaakte vazen of kandelaren? Bezoek dan zeker de shop-in-shops van Ceramics Limburg bij TICA Aalsmeer én TICA Venlo.  

Ambacht; de kern van hun kwaliteit

Ceramics Limburg is al sinds 1978 dé producent en specialist van machinaal en handgemaakt keramiek. Als fabrikant leveren ze aardewerk en steengoed aan talloze bedrijven, detaillisten en tuincentra door heel Europa. Deze TICA-exposant produceert dan ook bloempotten, vazen, schalen, kandelaars en servies. Bij TICA vind je de collecties van de merken: Gina DaPots Only en One Love. Ondanks de grote productieschaal verliezen ze het oude ambacht nooit uit het oog. Kwaliteit, eerlijke prijzen en tijdloze producten zijn dan ook hun handelsmerk.

Creativiteit & innovatie

Ontworpen in Nederland en gemaakt in hun eigen fabrieken in Nederland en Portugal hebben ze het doel om hun relaties te voorzien van kwalitatieve, duurzame en verantwoorde keramische producten. De waardering voor het ambacht is namelijk de kern voor hun kwaliteit. Door jarenlange ervaring en eigen productie kunnen ze garant staan voor deze kwaliteiten: functioneel, waterdicht, duurzaam & recyclebaar.

Zomercollectie 

Twee keer per jaar lanceren Gina Da, Pots Only en One Love een nieuwe collectie. Artikelen,  die inspelen op de laatste trends (zoals TICA’s Urban Dust zomertrend), worden toegevoegd aan de al bestaande collectie. Afgelopen periode zijn er wederom veel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment; het bezoeken van deze shop-in-shops is dan ook zeker de moeite waard!

Locaties

Ceramics Limburg vind je in TICA Venlo bij A2.21. Daarnaast staat deze exposant in TICA Aalsmeer bij de volgende hallen: Oranje E6, Roze B6, Roze C3, Roze C7 én op de bovenverdieping bij TICA Projects. Bij de recepties van beide vestigingen kun je een plattegrond opvragen, hierdoor word je zoektocht naar deze exposant een stuk gemakkelijker.

Afspraak

Meerdere keren per maand is de exposant zelf aanwezig bij de desbetreffende shop-in-shops. Wil je er echter zeker van zijn dat je iemand van Ceramics Limburg kunt spreken tijdens jouw inkoopdag bij TICA? Neem dan voorafgaand contact op met Henk Louwe via het telefoonnummer; 06-22501910 om een afspraak in te plannen.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend