TICA Trends & Trade - Nieuwsbericht - Scantool

Binnenkort beschikbaar: TICA’s scantool


Direct actuele prijsinfo van alle producten in de shop-in-shops tot je beschikking met een handige scantool; daar is volgens onze bronnen (TICA-members, exposanten én collega’s) veel behoefte aan. We zijn daar dus meteen mee aan de slag gegaan en zijn blij te kunnen melden dat deze tool binnenkort beschikbaar is!

Snel en gemakkelijk prijsinformatie scannen

Van TICA-members, exposanten én collega’s begrijpen we dat er behoefte is aan een scantool om in de cash & carry’s de juiste prijsinformatie te kunnen zien. Op dit moment zijn we hier hard mee aan de slag om dit te kunnen bewerkstelligen. Binnenkort komt er dus een nieuwe scantool beschikbaar waar je niets anders dan je telefooncamera en TICA’s wifi voor nodig hebt. Geen app of inlog; via een webpagina gebruik je de scantool in de cash & carry’s om barcodes te scannen voor actuele artikel- en prijsinformatie. We’ll keep you posted!

Informatie

Houd de aankomende periode de website, nieuwsbrief en/of social media in de gaten. Hier delen we binnenkort meer informatie over de scantool op.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend